Afrika
Asien
Europa
Nordamerika
Forside
Sydamerika
Oceanien
Toplevelser
Klik for at se indslaget…

 Qatar - april
 England - maj

 Mongoliet - august

 Italien - september
 Spanien - oktober
 Saudi Arabien - nov.
 Qatar - december 

 

Bidt af en gal delfin?

Så skal du skynde dig til Cuba.

Har prøvet at svømme med trænede delfiner i Israel og ved Palau, men det var intet at sammenligne med det, som man får lov at prøve ved den lille by Rancho Luna sydøst for hovedstaden, Havana.

Du starter med at opleve hvordan de energiske skabninger bliver trænet, hvilket kulminerer da en af instruktørerne står oprejst på ryggen af et par delfiner og surfer rundt i vandet. Min kæbe ramte mine knæ i forbløffelse.

Herefter blev det tid til selv at komme i vandet med et par af delfinerne. En af grundene til, at stedet er så anbefalelsesværdigt er, at man har god tid sammen med dem. God tid til at nyde den store oplevelse det er at være i så tæt kontakt med så kloge dyr.

Efter en del forskellige øvelser med dem er det tid til det ultimative "Kodak Moment", hvor du har fået besked på at ligge på maven i vandet og holde dine ben strakte i overfladen.

Det næste du oplever er to delfiner, der dykker under dig for herefter at presse deres snuder mod dine fodballer. De skyder dig gennem vandet med en accelererende fart for til sidst at løfte dig op til lodret position.
 Delfiner på Cuba

At surfe gennem vandet på toppen af to delfinsnuder med en pragtfuld udsigt over det caribiske hav er lige præcis så fantastisk, som du kan forestille dig.

Læs mere om oplevelserne på Cuba.

 
Så skal du skynde dig til Cuba.
Observerede en del mænd i Egypten med noget, der lignede et numsehul i panden, men fandt ud af...
...end nogensinde før!
...det mozambikanske flag!